Море

49,00 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

С неговите цветове и звуци морето ни носи спокойствие и вдъхновение. То може да бъде бурно и спокойно, шумно и тихо, слънчево и облачно. Слънцето изгрва и залязва в него. Обитават го хиляди истински и измислени същества. То ни посреща и ни изпраща. 
В този стакер, вдъхновен от морето и океана сме вложили цветовете на плитката и дълбоката вода, цвета на пясъка , цветовете на изгряващото или залязващо слънце. Той може да бъде повод да поговорим за сезоните , денонощията, дълбините и плитчините, рибите, раците пясъка и мидите.
Можем да го използваме за шаблон за вълнисти линии, а може и да си нарисуваме сами върху него някои от типичните обитатели на плажа и водите. 

  • материал: брезов щперплат
  • размер 19/16/2,7 см
  • Тонирана със сертифицирани бои на водна основа, а след това обработена с масло от ленено семе и пчелен восък с аромат на иглолистно дърво 
  • Всички наши играчки са ръчно изработени с внимание и любов. Често използваме рециклирани или отпадни от по- едрото дръводелство материали, с което се надяваме да намалим отпечатъка си върху природата и да възпитаваме нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. 
  • Ще я получите опакована в торбичка от плат и картонена кутия. 

  При интерес свържете се с нас!

 

Доставка

Всички наши продукти се изработват ръчно в малки серии. В случай, че в момента не са налични , може да се наложи да изчакате 5-10 дни. Ще се свържем с вас за да уточним всички подробности.

Купи на изплащане