Copyright © 2020. All Rights Reserved

Табло със задачи

Таблото със задачи може да бъде чудесен помощник на семейството в периода когато децата започват да се учат да изпълняват някои домани задачи. 

  • Размер 30/25см
  • Изработено е от брезов шперплат дебел 1см 
  • "картите" са с размер 3/3см
  • Закрепянето на задачите става посредством велкро.

Основният комплект включва табло с 11 основни задачи за децата, които те могат да изпълняват от 2 години нагоре. Разбира се всичко е индивидуално и вие можете да прецените, че вашето дете е способно и от по-малко да изпълнява някои задачи. 

Задачите включени в този комплект са : подреждане на книгите, подреждане на играчките, оправяне на възглавниците на дивана, бърсане на праха, поливане на цветята слагане на масата, миене на ръцете, къпане, миене на зъбите, обличане на дрехите. 


Големият комплект включва табло и 22 задачи като към първата част задачи за най-малките са добавени още 11 задачи които децаа над 4 години могат да започнат да се учат да изпълняват. И в този случат 4 годишната възраст не е константа и всичко зависи от идивидуалните потребности и интереси. Всеки родител може да прецени на каква възраст детето е готово да пробва някоя задача, а може да се остави и да бъде изненадан!


Ако комплетът от задачи които с които искате да се комплектова таблото не е сред двата предложени варианта, можете да попълните формата, в която са изброени всички разработени задачи от които можете да направите вашия индивидуален комплект: тук .

Ако сте поръчали основния комплект от табло с 11 задачи , можете да поръчате в допълнение следващите 11 задачи тук : https://www.pironkids.com/bg-product-details-81.html

Ако имате идеи за още задачи , както и за надграждане на с комплекти от задачи за по- големите деца, като миене на колата, почистване на гаража, подреждане на гардеробите и т.н. ще се радваме да ги споделите с нас.

 

Можем да прерсонализираме таблото като напишем името на детето/децата които ще го използват. Пишете ни името в коментар към поръчката или ни го кажете когато се свържем с вас за потвърждение на поръчката. Това не увеличава цената на продукта.

 


Препоръчваме ви в началото да започнете с малко- 1-2 задължения, които детето само да избере и да сложи в колоната "за изпълнение".

Първият път или първите няколко пъти може да свършите работата заедно, за да види то с каква лекота и радост се справяте и да поиска само то да изпита тази радост. 

Когато изпълни задачката нека само да премести картата в графата с изпълнени задачи.

Тези задачи няма да отнемат много време на детето , но ще му помогнат да се почувства нужно, важно и пълноценно като част от семейтвото.

Бележка от нас, авторите-родители на две деца:

След консултация с детски психолог стигнахме до извода, че няма нищо лошо в размяната на задачи със неща които детето обича да прави, но спадат към , да речем не особено полезните. Например с изпълнение на една задача детето може да си спечели 10 мин пред телевизора или таблета. Тук вече всяко семейтво може да интерпретира. Можем да кажем , че с нашите деца този метод дава добри резултати. Трябва да се вземе в предвид, че тук има опасност детето да си помисли, че за всяко нещо което прави, то трябва да получава нещо в замяна, което не е особено приятно, но при нас такива "оклонения" все още не се наблюдават.

 

Срокът за изпълнение: ако го нямаме налично ще са ни необходими 5-10 работни дни за изработка. Ще се свържем с вас за го уточним.

44,85 лв. 38,12 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Всички наши продукти са ръчно изработени и за това предвиждаме срок за изработка в рамките на 5 до 10 работни дни. Доставката е за сметка на купувача .