Табло със задачи

Базова цена: 59,50 лв.

Таблото със задачи може да бъде чудесен помощник на семейството в периода когато децата започват да се учат да помагат вкъщи и да имат свои отговорности.

  • Размер 30/25см
  • Изработено е от брезов шперплат дебел 1см 
  • "картите" са с размер 3/3см
  • Закрепянето на задачите става посредством велкро.


Малкият комплект включва табло с 11  задачи 

Големият комплект включва табло и 22 задачи 

Понеже задачите които децата са способни да изпълняват много варират както според възрастта така и според индивидуалните таланти, моля разгледайте и попълнете формата за избор на задачи : тук .

"Задачи" може да е оцветено в цвят по ваше желание, молим да го упоменете в коментар към поръчката.
Таблото има рафт и може да бъде настолно, всички табла са разпробити за промушване на въженце, с което да се закачат за стената.

Ако имате идеи за още задачи , както и за надграждане на с комплекти от задачи за по- големите деца, като миене на колата, почистване на гаража, подреждане на гардеробите и т.н. ще се радваме да ги споделите с нас.

Предлагаме и вариант на таблото на който можета да запишете името на детето- върху плочка от плексиглас с маркер за бяла дъска , включен в комплекта.

В началото всички задачи се слагат в графата "За изпълнение" , когато детето изпълни някоя задача, то може само да си я премести на сърчицата от дясно в графа "Изпълнени".

Препоръчваме ви в началото да започнете с малко- 1-2 задължения, които детето само да избере и да сложи в колоната "за изпълнение".

Първият път или първите няколко пъти може да свършите работата заедно, за да види то с каква лекота и радост се справяте и да поиска само то да изпита тази радост. 

Когато изпълни задачката нека само да премести картата в графата с изпълнени задачи.

Тези задачи няма да отнемат много време на детето , но ще му помогнат да се почувства нужно, важно и пълноценно като част от семейтвото.


Следете нашите страници във фейсбук и инстаграм, там редовно публикуваме материали за ползите от излълнението на задачи от децата.

 

Бележка от нас, авторите-родители на две деца:

След консултация с детски психолог стигнахме до извода, че няма нищо лошо в размяната на задачи със неща които детето обича да прави, но спадат към , да речем не особено полезните. Например с изпълнение на една задача детето може да си спечели 10 мин пред телевизора или таблета. Тук вече всяко семейтво може да интерпретира. Можем да кажем , че с нашите деца този метод дава добри резултати. Трябва да се вземе в предвид, че тук има опасност детето да си помисли, че за всяко нещо което прави, то трябва да получава нещо в замяна, което не е особено приятно, но при нас такива "оклонения" все още не се наблюдават.

 

Доставка
Доставка

Всички наши продукти се изработват ръчно в малки серии. В случай, че в момента не са налични , може да се наложи да изчакате 5-10 дни. Ще се свържем с вас за да уточним всички подробности.