Copyright © 2020. All Rights Reserved

Коледно дърво

Децата обожават Коледа (а също и повечето възрастни)! Специално за тях направихме това коледно дърво, с което могат да играят и да украсят стаята си.  Дървото може да се нарежда по няколко начина, а сме сигурни, че децата ще измислят и свои игри с него, с които ще се потопят неусетно в коледния дух. 


Убедени сме в позитивното въздействие на естествените материали и форми в детското обкръжение, за това елхата е изработена от иглолистен масив и всички ръбчета са внимателно заоблени. Също така сме убедени, че играчките трябва да дават възможност на децата да проявяват своето въображение и креативност, защото така ще им даваме силата да вярват в себе си и да се гордеят с постиженията си.


Подходяща е за деца над 3 години.

  • материал: иглолистен масив
  • размер 25/16/3cm см
  • Тонирана със сертифицирани бои на водна основа, а след това обработена с масло от ленено семе и пчелен восък с аромат на иглолистно дърво 
  • Всички наши играчки са ръчно изработени с внимание и любов. Често използваме рециклирани или отпадни от по- едрото дръводелство материали, с което се надяваме да намалим отпечатъка си върху природата и да възпитаваме нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. 
  • Ще я получите опакована в торбичка от плат и картонена кутия. 

    Ако желаете да гравираме пожелание или име на дървото, можете да поръчате добавка Гравиране

 При липса на наличност - срокът за изработка е 5 работни дни

34,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Всички наши продукти са ръчно изработени и за това предвиждаме срок за изработка в рамките на 5 до 10 работни дни. Доставката е за сметка на купувача .