Бяла елхичка

Цена: 38,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бяла елхичка със жълта звезда , ръчно изрисувана с коледни орнаменти.

Можете да измислите различни начини, по които да наредите петте части на това дръвче. На най- голямата може да се постави звездата. 

Убедени сме в позитивното въздействие на естествените материали и форми в детското обкръжение, за това елхата е изработена от брезов шперплат и всички ръбчета са внимателно заоблени. Също така сме убедени, че играчките трябва да дават възможност на децата да проявяват своето въображение и креативност, защото така ще им даваме силата да вярват в себе си и да се гордеят с постиженията си.


Подходяща е за деца над 3 години.

  • материал: брезов шперплат
  • размер 21/16/3cm см
  • Тонирана със сертифицирани бои на водна основа, а след това обработена с масло от ленено семе и пчелен восък с аромат на иглолистно дърво 
  • Всички наши играчки са ръчно изработени с внимание и любов. Често използваме рециклирани или отпадни от по- едрото дръводелство материали, с което се надяваме да намалим отпечатъка си върху природата и да възпитаваме нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. 
  • Ще я получите опакована в картонена кутия. 

 При липса на наличност - срокът за изработка е 5 работни дни

Доставка
Доставка

Всички наши продукти са ръчно изработени и за това предвиждаме срок за изработка в рамките на 5 до 10 работни дни. Доставката е за сметка на купувача .