Copyright © 2020. All Rights Reserved

Пастелна дъга

Пастелните тонове са меки и успокояващи, и всяко момиче ще се влюби в тази дъга в нежни нюанси. Както ще видите от снимките и момчетата също доста се забавляват с нея.

Страхотен материал за учене на цветовете, големините, пропорциите. Успешно се включва в различни ролеви игри. Вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика.

С дъгата можете да построите айфеловата кула, или балансираща скулптура, на наредите цвете, да направите къщичка за кукли ,тунел за коли, спирала и още толкова игри колкото измислите заедно с вашето дете.

  • материал: иглолистен масив
  • размер 25/16/3cm см
  • Тониран със сертифицирани бои на водна основа, а след това обработен с масло от ленено семе и пчелен восък с аромат на иглолистно дърво 
  • Всички наши играчки са ръчно изработени с внимание и любов. Често използваме рециклирани или отпадни от по- едрото дръводелство материали, с което се надяваме да намалим отпечатъка си върху природата и да възпитаваме нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. 
  • Ще я получите в торбичка от плат. 

 

35,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Всички наши продукти са ръчно изработени и за това предвиждаме срок за изработка в рамките на 5 до 10 работни дни. Доставката е за сметка на купувача .