Copyright © 2022. All Rights Reserved

Дъска за баланс - натурално дърво

 

В началото дъските за баланс са се използвали във Валдорфските детски градини заради високата им стойност в развитието на физиката на децата , както и заради огромното богатство от игри които децата сами могат да измислят с тях. От тогава насам извитите дъски за баланс стават част от всяка детска къща или дом, в който растат деца.

Накратко: с тях може да се играе по много различни  и развиващи начини! 

Дъската е чудесен уред, който помага за развитието на вестибуларния апарат, чувството за баланс и осъзнаването на собственото тяло.

Дъските които ние ви предлагаме са изработени от висококачествен шперплат , а от двете лицеви страни имат финиш от естествен фурнир дъб или бук. Върху дъската е нанесена вакса от пчелен восък , ленено семе и масло от карануба, това ги предпазва от замърсяване, и прави цвета на дървото още по- жив.

Лека версия:

Дъската може да се поръча във вариант много лека(2,6кг) и тънка(14мм), така че детето само да може да я мести, вдига, обръща и преобръща. Това е в синхрон с философията на Мария Монтесори, според която трябва да насърчаваме и помагаме на децата сами да се справят с ежедневните дейности. При този вариант тецестта която поема дъската е до 70 кг

Стандартна дебелина:

с дебелина от 20мм , дъската може да поеме тежест до 200кг, може да се използва от един или няколко възрастни и деца, подходяща е за йога практики и групови игри, тежестта й в този вариант е 3.6кг

размер (дължина/ширина/височина) : 88/30/26 см 

При интерес, свържете се с нас!

130,00 лв.
Доставка
Доставка

Всички наши продукти се изработват ръчно в малки серии. В случай, че в момента не са налични , може да се наложи да изчакате 5-10 дни. Ще се свържем с вас за да уточним всички подробности.