Дървена дъга от 6 части

45,00 лв.

С дъгата можете да построите айфеловата кула, или балансираща скулптура, на наредите цвете, тунел за коли, спирала и още толкова игри колкото измислите заедно с вашия малчуган.

Страхотен материал за учене на цветовете, големините, пропорциите. Много възможности за игра, включване в различни ролеви игри и още десетки варианти за игра. Вдъхновен от принципите на метода Монтесори и Валдорфската педагогика.

Можете да я изберете във следните видове:
- Дъга 6 части с ярки цветове

- Дъга 6 части в пастелни цветове

- Дъга с облак в чрки цветове

- Дъга с облак в пастелни цветове

- Дъга с облак в натурални цветове( кафяви и бежови тонове)

- Дъга в ярки цветове- половинка от геометричен кръг

 

Убедени сме в позитивното въздействие на естествените материали и форми в детското обкръжение, за това дъгата е изработена от брезов шперплат и всички ръбчета са внимателно заоблени. Също така сме убедени, че играчките трябва да дават възможност на децата да проявяват своето въображение и креативност, защото така ще им даваме силата да вярват в себе си и да се гордеят с постиженията си.

 

  • материал: иглолистен масив
  • размер 19/15/2,8 см ( без облака)
  • Тонирана със сертифицирани бои на водна основа, а след това обработена с масло от ленено семе и пчелен восък с аромат на иглолистно дърво 
  • Всички наши играчки са ръчно изработени с внимание и любов. Често използваме рециклирани или отпадни от по- едрото дръводелство материали, с което се надяваме да намалим отпечатъка си върху природата и да възпитаваме нашите деца в съзнателно използване на ресурсите й. 
  • Ще я получите опакована в торбичка от плат и картонена кутия. 

  При интерес свържете се с нас!

   

 

Доставка

Всички наши продукти се изработват ръчно в малки серии. В случай, че в момента не са налични , може да се наложи да изчакате 5-10 дни. Ще се свържем с вас за да уточним всички подробности.