Слънчеви стаи

7 септември 2023
Слънчеви стаи
Лазурната техника намира все по-широко разпространение и в частни домове и интериорни пространства с различно предназначение, тъй като с нея се създават пространства, в които човек се чувства обгърнат от  струящата от тях светлина, а цветовете й са сякаш живи, тъй като през целият ден се променят в резултат от промяната в естественото осветяване на стаята през прозорците. 
В различните възрастови периоди от развитието на децата, цветовете във валдорфските училища се използва по следният начин:
  • Яслена възраст и детска градина – нежни оранжеви, червеникави и розови тонве
  • 1-3 клас – оранжеви и жълти тонове
  • 3-6 клас – различни нюанси на зелено
  • 6-12 клас се преминава плавно от нюанси на синия цвят през лавандулови и люлякови и виолетови тонове. 

Ако искате и от вашата стая да заструи светлина, можете да ни потърсите за консултация. Ние ще се радваме да работим за осъществяването на вашия проект. 

Разгледайте нашите реализации тук  както и голямо разнообразие от примерни цветови композиции и гами


Да отидеш сред природата е прекрасно и зареждащо а да отидеш с деца- още повече. За това обаче трябва да сме добре подготвени

прочети още

Моите момчета в началото бяха едни малки сладурчета, а после започнаха да порастват и голяма част от маминото време за радостни игри и разходки се замести от готвене, чистене, подреждане, простиране....

прочети още

Искаме когато порастнат децата ни да станат успешни и щастливи. Да намерят призванието си. Да са работливи и да имат много приятели. Можем да посеем семенцата на успеха още от ранна възраст като има възлагаме задачи .

прочети още

Зная ,че напоследък често чуваш за тях, но може би се чудиш какво им е толкова специалното.

прочети още