Слънчеви стаи

Слънчеви стаи
7 септември 2023
Лазурната техника намира все по-широко разпространение и в частни домове и интериорни пространства с различно предназначение, тъй като с нея се създават пространства, в които човек се чувства обгърнат от  струящата от тях светлина, а цветовете й са сякаш живи, тъй като през целият ден се променят в резултат от промяната в естественото осветяване на стаята през прозорците. 
В различните възрастови периоди от развитието на децата, цветовете във валдорфските училища се използва по следният начин:
  • Яслена възраст и детска градина – нежни оранжеви, червеникави и розови тонве
  • 1-3 клас – оранжеви и жълти тонове
  • 3-6 клас – различни нюанси на зелено
  • 6-12 клас се преминава плавно от нюанси на синия цвят през лавандулови и люлякови и виолетови тонове. 

Ако искате и от вашата стая да заструи светлина, можете да ни потърсите за консултация. Ние ще се радваме да работим за осъществяването на вашия проект. 

Разгледайте нашите реализации тук  както и голямо разнообразие от примерни цветови композиции и гами

11 януари 2022
Таблото със задачи - Вдъхновение и повече време за родителите

Искаме когато порастнат децата ни да станат успешни и щастливи. Да намерят призванието си. Да са работливи и да имат много приятели. Можем да посеем семенцата на успеха още от ранна възраст като има възлагаме задачи .

прочети още
12 януари 2022
Защо да давам задачи на детето?

Моите момчета в началото бяха едни малки сладурчета, а после започнаха да порастват и голяма част от маминото време за радостни игри и разходки се замести от готвене, чистене, подреждане, простиране....

прочети още
28 март 2022
На къмпинг с деца

Да отидеш сред природата е прекрасно и зареждащо а да отидеш с деца- още повече. За това обаче трябва да сме добре подготвени

прочети още
26 март 2019
Защо дъските за баланс са толкова полезни

Зная ,че напоследък често чуваш за тях, но може би се чудиш какво им е толкова специалното.

прочети още